Ontdek het geheim van de 

De Kunst van het Beminnen

Level 1 - De Inwijding

Op basis van eeuwenoude inzichten en oefeningen uit Oosterse en Westerse technieken, het Taoïsme, en talloze andere Westerse en Oosterse stromingen nemen we  jullie mee op een prachtige reis, die jullie geheel in jullie eigen tempo met elkaar kunnen gaan maken. In jullie eigen veilige omgeving, op die manier en op die momenten dat het jullie het allerbeste uitkomt!

Niks spannende oefeningen in een workshop met een grote groep met onbekende mensen, in een weekend dat je eigenlijk niet goed schikt en waarin je dan uiteindelijk ook nog eens tussen allerlei vreemden uit de kleren ‘moet’. 


Nee, gewoon in jullie eigen slaapkamer of een ander fijn plekje in huis, ongestoord en zonder enige afleiding van anderen of wat dan ook, op een moment dat het jullie helemaal schikt!

Relatiecoaching, intimiteit, relatie

Krijg nu direct toegang tot ...
De Kunst van het Beminnen
Level 1 - De Inwijding

‘De Kunst van het Beminnen – De Inwijding’:  is een uniek, heel toegankelijk en laagdrempelig online trainingsprogramma, om thuis in jullie eigen tempo te genieten van een aantal prachtige Tantrische oefeningen voor drie onvergetelijke avonden samen met je geliefde.

 

Inclusief een uitgebreide inleiding over hoe je een  avond organiseert, de opzet van een Tantrisch Liefdesritueel, de achtergronden  en hoe je vanuit het Taoïsme de intensiteit van jullie Liefdesleven enorm kunt verdiepen door te gaan vertragen en met ‘De 7 sluiers’ te gaan werken.

Je ontvangt duidelijke stapsgewijze video’s en/of audiobestanden van elke oefening, inclusief oefeningenbladen waarin je alles nog eens rustig kunt teruglezen.


Voor € 147, - euro is deze online training voor jou!

Klik hieronder als je aan de slag wilt gaan met je geliefde om drie onvergetelijke Tantrische avonden te beleven.

Relatiecoaching