Mediteren kun je leren

Ontdek

de Kunst van het Mediteren

Vind de meditatievorm die bij je past!

Mediteren kun je leren

Herken je deze zinnen/gedachten? 

  1. Mediteren is niets voor mij
  2. Ik heb geen tijd om te mediteren 
  3. Mediteren is mij te zweverig 
  4. Mediteren is moeilijk

  Je hebt het bovenstaande vast wel eens tegen jezelf gezegd! En zo kun je er vast nog wel een paar argumenten opnoemen...

  Zoals.... ik heb mezelf al tig keer voorgenomen om (weer) te gaan mediteren maar het lukt me echt niet om 20 minuten stil zitten. Mijn hoofd zit zo vol met gedachten, het lukt me nooit om die stil te krijgen,  bovendien wil er altijd wel iemand iets van me! Ik kan niet eens naar het toilet zonder dat iemand me stoort, laat staan dat het me lukt om te mediteren. Ik heb geen rust om te mediteren. Ik moet teveel ballen in de lucht houden en ik heb echt geen tijd om te mediteren!


  Ik herken dit maar al te goed, omdat ik vroeger ook zo over mediteren dacht. Maar toch voelde dat ik de connectie met mijn lichaam miste, mijn vrouwelijkheid en sensualiteit op een te laag pitje stond, maar ik wist totaal niet hoe ik dat moest veranderen...

  Wel had ik me inmiddels al wat verdiept in allerlei zaken en op een dag maar eens, op aanraden van een vriendin, vol goede moed een meditatiekussentje aangeschaft…

  Maar stilzitten op een kussentje werkte voor mij totaal niet. Ik dacht dat ik gek werd!

  Want hoe meer ik dacht ‘Ik moet nergens aan denken!’, hoe meer ik aan de boodschappen dacht en dat de kinderen straks naar paardrijden moesten en hoe ik mijn rekeningen moest betalen. Dat ik komende middag toch maar niet naar de stad ging omdat ik nodig de zolder moest opruimen. Etc., etc…

  Zuchtend en nog gefrustreerder stapte ik dan vervolgens weer van mijn mediatiekussentje af. Een illusie armer. Ik dacht dat het me zou helpen om rustig te gaan ‘zitten’. Nou niet dus…

  Dan misschien een muziekje erbij? Dat hielp iets, maar nog niet zoals ik dacht dat het hoorde.

  Toen ik me steeds meer ging verdiepen in Tantrisch leven ent bleek dat er zoveel vormen van mediteren zijn waarvan ik het bestaan niet wist. En het mooie is er bestaat geen goede of foute manier van mediteren. Het gaat erom dat je de vorm vindt die bij je past.

Relatiecoaching, intimiteit, relatie

Ik nodig je uit om 5 juni mee te doen met de 21 dagen Meditatie Challenge

Vind de net als ik de meditatievorm die bij je past!

In deze 21 dagen Meditatie Challenge:

 • Wordt de mythe van het mediteren doorgeprikt
 • Ontdek je dat mediteren totaal anders is dan je dacht 
 • Krijg je de garantie dat je 1 meditatievorm vindt die bij je past
 • Merk je dat het een speelse ontdekkingstocht is waarvan je kunt proeven
 • Kun je delen waar je tegenaan loopt 
 • Mag je vragen stellen en je frustratie uiten
 • Houden we 3 keer een Zoommeeting om elkaar te inspireren
 • Krijg je een maand lang gratis toegang tot The Goddess Academy

Met Liefde, Passie & Plezier,
Wilma de Boer

100% Meditatiegarantie
Als je echt dagelijks actief meedoet met de 21 dagen Meditatie Challenge, je ervaringen deelt en vragen stelt in de Community en je vindt geen meditatie die echt bij je past, dan krijg je van ons gegarandeerd je geld terug! Het enige wat je hoeft te doen is mij dan even een mailtje te sturen.

Relatiecoaching, intimiteit, relatie

"Dankzij de 21 dagen meditatie challenge heb ik eindelijk een vorm van mediteren gevonden die bij mij past."

Sanne van den Berg - 45 jaar

Onderwerpen die aan bod komen in de

21 dagen Meditatie Challenge

The Field of love

Seksuele energie

Je sensualiteit, seksualiteit en je vrouwelijke energie is de meest krachtige bron die er maar bestaat. Door te ademen vanuit je bekken, voed je deze bron en voel je diep in jezelf, je kracht, je seksuele energie en je vuur weer aanwakkeren  
Mediteren kun je leren

BodyScan

Als je veel in je veel piekert of je hebt moeite om je lichaam goed te voelen dan kan een bodyscan heel erg geschikt zijn om te doen. Het helpt je om uit je hoofd en in je lichaam te komen.  Je maakt contact met je lijf van je voetzolen tot je kruintje.

Aanraakmediatie

Aanraakmeditatie

Je raakt heel vaak gedachteloos een ander aan zoals bijvoorbeeld je partner of kinderen. Door te leren met je volledige aandacht bij de aanraking te zijn, zal je steeds gevoeliger worden en dieper contact kunnen maken met een ander.

Beter slapen

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Tijdens je slaap krijgt je lichaam de kans om te herstellen en op te laden, zowel mentaal als fysiek, en heeft je lichaam de tijd heeft om alle prikkels en emoties van de dag te verwerken.
gevoel

Zelfliefde

Als je te weinig zelfliefde hebt zit je vaak teveel in je hoofd. Vervelende gedachten en een negatief zelfbeeld kunnen hier de oorzaak van zijn. Meditatie kan ervoor zorgen dat je meer van jezelf gaat houden, zowel van je innerlijk als van je uiterlijk. 

Voeten op de grond

Aarden

Aarden klinkt misschien zweverig maar dat is het niet! Als je het hebt over aarden, bedoelen we eigenlijk dat we weer even met beide benen op de grond moeten staan. Zowel letterlijk als figuurlijk. 'Down to Earth' dus en niet zweverig. 

Ademen

Ademhaling

We ademen voornamelijk onbewust, terwijl bewust ademhalen ontzettend belangrijk is. Een goede ademhaling heeft een positief effect op je lichaam en geest. Het vermindert depressieve gevoelens, verlaagt je bloeddruk en bevordert je concentratie.

Derde oog

Intuïtie 

Door te mediteren ben je meer verbonden met je lichaam, geest en ziel. Dit verhoogd je intuïtie. Je hoeft echt niet lang te mediteren om resultaten te krijgen. Een paar minuten per dag of een geleide meditatie volgen is voldoende.

bewustzijn

Bewustzijn

Bewustzijn kan omschreven worden als een gevoel van stilte, rust of gelukzalig gevoel. Ook de neuropsychologie erkent de werking van mediteren.  Tijdens meditatie maken je hersenen gamma hersengolven aan, waarmee je je bewustzijn vergroot.

Mediteren kun je leren
€ 29,95-
€ 21,-

21 dagen Meditatie Challenge

Elke dag  toegang tot een nieuwe meditatie

♡ Een veilige online Community om elke dag je vragen te stellen en ervaringen te delen

Elke week, als je dat wilt, een Zoommeting

1 maand gratis toegang tot The Goddess Academy van The Field of Love!  

Relatiecoaching, intimiteit, relatie

"Mediteren heeft mij geholpen om mijn stress te verminderen.. maar het smaakt naar meer. Ik wil graag meerdere vormen ontdekken. Zou het elke dag moeten doen, maar dat lukt nog niet. Vandaar dat ik mee doe met de challenge."

Yvonne  Huisstede -57 jaar
Relatiecoaching, intimiteit, relatie

"Wat ik zo fijn vind is dat je geen FB of iets nodig hebt om mee te doen."

Babbet van Leersum - 35 jaar
Relatiecoaching, intimiteit, relatie

"Wilma haar stem is warm en prettig, bij de meditaties die ze heeft ingesproken. Daardoor kan ik heel makkelijk alles loslaten. Zeker een aanrader."

Esther Timmerman - 42 jaar

Doe 5 juni mee met volgende de Meditatie Challenge

The Goddess Academy

Is een onderdeel van The Field of Love 

Relatiecoaching, intimiteit, relatie